Becker Fishing Tackle Romania, magazinul online pentru pescarii de crap +40720517867

Boilies

BFT Boilies Z-13

Fii primul care evaluează acest produs.

52,00 RON

Disponibilitate: În stoc

Prezentare scurtă

Desigur ca pe piata exista multe arome interesante dar exista un numar foarte mic de momeli care sa le egaleze pe Z-13 care au un miros foarte puternic,intepator chiar. În combinatie cu Mix BFT Bloody Big Fish s-a realizat formula finala, care nu este recomandata pescarilor cu un stomac sensibil din cauza mirosului anormal. Dupa o perioada scurta de testare ne-am dat seama ca aceste bile sunt de necomparat cu altceva.

BFT Boilies Z-13

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

* Câmpuri obligatorii

52,00 RON

Detalii

Crearea unei momeli de exceptie reprezinta intotdeauna o mare provocare. La fabricarea acestor Boilies-uri s-au utilizat unele dintre cele mai bune procese cautandu-se astfel atingerea unui standard de calitate de neegalat. Din faina de inalta calitate si extracte combinate cu diverse lichide a rezultat o formula unica de momeala Boilies.Membrii echipei noastre au avut deja capturi senzationale in faza de testare a acestor momeli si de aceea noi credem ca aceste Boilies  sunt pana in prezent cele mai atractive. Curba de performanta a aratat ca in locurile de pescuit unde s-au folosit boilies Z-13 ca momeala au inceput sa se stranga pesti din ce in ce mai mari.Un fapt care spune multe, nu credeti? Toate momelile din aceasta serie sunt creatii complet unice  disponibile numai in gama de articole de pescuit Becker. Acest lucru garanteaza un grad ridicat de exclusivitate  in comparatie cu celelalte tipuri de momeli.

Desigur ca pe piata exista multe arome interesante dar exista un numar foarte mic de momeli care sa le egaleze pe Z-13 care au un miros foarte puternic,intepator chiar. În combinatie cu Mix BFT Bloody Big Fish s-a realizat formula finala, care nu este recomandata pescarilor cu un stomac sensibil din cauza mirosului anormal. Dupa o perioada scurta de testare ne-am dat seama ca aceste bile sunt de necomparat cu altceva.  In martie 2011, pe domeniul nostru de testare ,s a organizat un concurs si multi clienti au sustinut produsul vorbind din proprie experienta. Cu cat temperatura apei creste cu atat momeala devine mai productiva. Dorim sa facem pescuitul cat mai productiv si credem ca putem reusi cu Boilies Z-13

Perioada de valabilitate: 1 an

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.