Becker Fishing Tackle Romania, magazinul online pentru pescarii de crap +40720517867

Boilies

BFT Boilies Ton si Sardine

Fii primul care evaluează acest produs.

52,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Prezentare scurtă

Ton si Sardine. Acesta este unul dintre Boili-urile mele favorite pentru peste. Are in componenta sa un mix de faina de peste de inalta calitate care cuprinde o proportie foarte mare de faina de sardine, faina de crab, si alte amestecuri de faina de pesti de asemenea de o calitate ridicata toate asociate cu o aroma unica de ton. Este irezistibila pentru pestii mari. Acest Boilie a dobandit de-a lungul timpului printre specialisti un cunoscut statut de siguranta in privinta fortei de atractie a pestelui. Consistenta acestuia se datoreaza unui amestec mai moale de faina de peste care in unele situatii este considerat un avantaj absolut. Temperatura apeai trebuie sa fie de peste 10 grade pentru ca proprietatile momelii sa aiba efectul dorit, adica o ademenire rapida a pestelui.

BFT Boilies Ton si Sardine

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

Detalii

Crearea unei momeli de exceptie reprezinta intotdeauna o mare provocare. La fabricarea acestor Boilies-uri s-au utilizat unele dintre cele mai bune procese cautandu-se astfel atingerea unui standard de calitate de neegalat. Din faina de inalta calitate si extracte combinate cu diverse lichide a rezultat o formula unica de momeala Boilies.Membrii echipei noastre au avut deja capturi senzationale in faza de testare a acestor momeli si de aceea noi credem ca aceste Boilies  sunt pana in prezent cele mai atractive. Curba de performanta a aratat ca in locurile de pescuit in care  s-a folosit aceasta  momeala au inceput sa se prinda pesti  din ce in ce mai mari, o intamplare ce spune mai mult decat o mie de cuvinte nu credeti? Toate momelile din aceasta serie sunt creatii unice existente intr-un format disponibil doar la Becker Fishing Tackle. Acest lucru garanteaza un grad ridicat de exclusivitate in comparatie cu alte momeli.

Ton si Sardine. Acesta este unul dintre Boili-urile mele favorite pentru peste. Are in componenta sa un mix de faina de peste de inalta calitate  care cuprinde o proportie foarte mare de faina de sardine, faina de crab, si alte amestecuri de faina de pesti de asemenea de o calitate ridicata toate asociate cu o aroma unica de ton. Este irezistibila pentru pestii  mari. Acest Boilie a dobandit de-a lungul timpului printre specialisti un cunoscut statut de siguranta  in privinta fortei de atractie a pestelui. Consistenta acestuia se datoreaza unui amestec mai moale de faina de peste  care in unele situatii este considerat un avantaj absolut. Temperatura apeai trebuie sa fie de peste 10 grade pentru ca  proprietatile momelii sa aiba efectul dorit, adica o ademenire rapida a pestelui. 

 

Perioada de valabilitate: 1 an

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.