Becker Fishing Tackle Romania, magazinul online pentru pescarii de crap +40720517867

Boilies

BFT Cenith Boilies

Fii primul care evaluează acest produs.

52,00 RON

Disponibilitate: În stoc

Prezentare scurtă

Aceste momeli exista inca din primavara anului 2007. Un concept bazat pe un amestec de peşte de înaltă calitate în combinaţie cu un lichid special care nu este disponibil în această formă în comerţ. Din diverse împrejurări,productia a fost oprita in septembrie 2007 ca mai apoi sa fie reluata din iarna urmatoare, 2008 pentru a decide daca inca este cautata de pescari. Dupa 8 saptamani de testare toti care au pescuit folosind ca momeala aceste Boilies-uri au decis ca sunt foarte utile. Un crap de peste 25 kg prins in Franta a fost un semn clar la fel si primul crap prins in 2008 de catre echipa noastra la o temperatura a apei de numai 4 grade folosind Cenith. Aceasta este momeala noastra clasica.

BFT Cenith Boilies

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

* Câmpuri obligatorii

52,00 RON

Detalii

Crearea unei momeli de exceptie reprezinta intotdeauna o mare provocare. La fabricarea acestor Boilies-uri s-au utilizat unele dintre cele mai bune procese cautandu-se astfel atingerea unui standard de calitate de neegalat. Din faina de inalta calitate si extracte combinate cu diverse lichide a rezultat o formula unica de momeala Boilies.Membrii echipei noastre au avut deja capturi senzationale in faza de testare a acestor momeli si de aceea noi credem ca aceste Boilies  sunt pana in prezent cele mai atractive. Curba de performanta a aratat ca in locurile de pescuit unde s-au folosit boilies Cenith ca momeala au inceput sa se stranga pesti din ce in ce mai mari.

Aceste momeli exista inca din primavara anului 2007. Un concept bazat pe un amestec de peşte de înaltă calitate în combinaţie cu un lichid special care nu este disponibil în această formă în comerţ. Din diverse împrejurări,productia a fost oprita in septembrie 2007 ca mai apoi sa fie reluata din iarna urmatoare, 2008 pentru a decide daca inca este cautata de pescari. Dupa 8 saptamani de testare toti care au pescuit folosind ca momeala aceste Boilies-uri  au decis ca sunt foarte utile. Un crap de peste 25 kg prins in Franta a fost un semn clar la fel si primul crap prins in 2008 de catre echipa noastra la o temperatura a apei de numai 4 grade  folosind Cenith. Aceasta este momeala noastra clasica.

Perioada de valabilitate: 1 an

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.