Becker Fishing Tackle Romania, magazinul online pentru pescarii de crap +40720517867

Pop Ups

Pop_Ups_Monster_Fish-50 g

Fii primul care evaluează acest produs.

32,00 RON

Disponibilitate: În stoc

SAU

Prezentare scurtă

Noua noastra formula o constituie Floater-ele care au devenit mult mai performante. Ele rezista in apa mai bine de 48 de ore avand aceeasi consistenta. Chiar daca sunt intepate in mod repetat flotabilitatea lor nu este afectata. Pop up-urile au in principiu aroma infiltrata in amestec, fapt ce le confera un miros placut si un gust ademenitor care sunt raspandite in jur pe tot parcursul timpului cat sunt tinute in apa. Gama de culori disponibila a fost optimizata pentru a face momeala cat mai productiva. Veti fi cu siguranta convinsi sa folositi Pop up-urile-Z propuse de noi si veti face diferenta intre acestea si Pop up-urile normale. Va punem la dispozitie toate sortimentele alcatuite din ingrediente uscate dar si lichide care imita componenta momelei de sol. Este garantata o combinatie optima a momelii.

Pop_Ups_Monster_Fish-50 g

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

Detalii

Nu numai ca sunt cele mai adecvate Pop up-uri in ceea ce priveste calitatea Boilies-urilor noastre, ci de asemenea sunt o alternativa la celelalte momeli din aceeasi categorie a momelilor de sol.

Noua noastra formula o constituie Floater-ele care au devenit mult mai performante. Ele rezista in apa mai bine de 48 de ore avand aceeasi consistenta. Chiar daca sunt intepate  in mod repetat flotabilitatea lor nu este afectata. Pop up-urile au in principiu aroma infiltrata in amestec, fapt ce le confera un miros  placut si un gust ademenitor care sunt raspandite in jur pe tot parcursul timpului  cat sunt tinute in apa. Gama de culori disponibila a fost optimizata pentru a face momeala cat mai productiva. Veti fi cu siguranta convinsi sa folositi Pop up-urile-Z propuse de noi si veti face diferenta intre acestea si Pop up-urile normale. Va punem la dispozitie toate sortimentele alcatuite din ingrediente uscate dar si lichide care imita componenta momelei de sol. Este garantata o combinatie optima a momelii.
In opinia noastra, exista prea putine Pop up_uri pe piata care sa le egaleze pe acestea.

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.