Becker Fishing Tackle Romania, magazinul online pentru pescarii de crap +40720517867

Dips

Dip’s-urile Becker sunt suplimentele perfecte pentru Boilies-urile noastre. S-a dovedit de ani de zile ca sunt bazate pe ingrediente de inalta calitate.Nu sunt create doar pentru a spori atractivitatea carligului de care este prinsa momeala ci si pentru folosirea lor in prepararea de particule , de pop up-uri etc.

2 Articol(e)

per pagină

Listă  Tabel 

Setează descrescător
 1. BFT Dips

  BFT Dips

  35,00 RON

  S-a dovedit de ani de zile ca sunt bazate pe ingrediente de inalta calitate.Nu sunt create doar pentru a spori atractivitatea carligului de care este prinsa momeala ci si pentru folosirea lor in prepararea de particule , de pop up-uri etc. Sunt un plus pentru amestec pentru ca sustin momeala in carlig. Sunt ideale de asemenea pentru umplerea capsulelor de PVA.

  more
 2. BFT Cenith Lichid

  BFT Cenith Lichid

  55,00 RON

  Lichid care are un profil foarte bogat in proteine​​. Este ideal pentru toate tipurile de particule.Poate fi utilizat pentru prepararea peletelor sau boilies-urilor. Se poate folosi, deasemenea, si pentru prepararea semintelor. Preparare: 50 - 80 ml lichid pe kg de seminte sau boillies. Disponibil in recipient de 500 ml. more

2 Articol(e)

per pagină

Listă  Tabel 

Setează descrescător